ArtWork în litere

Prima sa pasiune

A fost prima  pasiune. Și a rămas una dintre ele și acum, când deja au trecut mai mult de zece ani de când a pus mâna prima oară pe un creion. Deși în prezent au apărut și alte activități interesante, creionul și hârtia au rămas prietenii lui de nedespărțit.

A umplut caiete întregi cu desene și camera sa e mereu plină de foi desenate. Unele sunt doar creionate, altele, reușite, prind culoare. Peste tot vei găsi hârtii, creioane, culori, carioci, pensoane și tuburi cu culori. După o sesiune de desen mâinile lui sunt de nerecunoscut. Uneori și fața. Parcă e Shreck. Cu deosebirea că se scaldă în vopsele.

Joaca cu literele

Și fiindcă are o înclinație spre științele exacte, desenele lui reflectă asta într-o anumită măsură. Acum, când are o altă viziune în desen, a început să se joace cu literele. A făcut mai multe desene cu litere îmbinate interesant. Un fel de artwork în litere.

Am făcut o galerie cu doar două dintre aceste desene. Celelalte le voi adăuga pe parcurs ce voi scrie pe blogul lui (bineînțeles, cu permisiunea lui).

P.S. Pentru lucrările de mai jos mi-am permis să aplic unele efecte.

 


Spune-ti parerea