ASUS anunta ca ZenBook va avea Windows 10

ASUS anunta ca ZenBook va avea Windows 10

La Computex 2017 ASUS a anuntat ca ZenBook va avea Windows 10. Asus a prezentat ZenBook și VivoBook, două laptopuri ce vor deține Windows 10 pentru productivitate și experiență de înaltă calitate. Cele două versiuni de laptop vor avea tot ce este mai bun din Windows 10. Vor fi incluse: asistentul digital personal Cortana, Windows Hello pentru o experiență mai rapidă și mai securizată a conectării, Windows Ink, Windows Defender și multe alte aplicații practice.

ASUS ZenBook Flip S

ZenBook Flip S este o îmbinare dintre sofisticat și practic datorită ecranului său ce poate fi rotit la 360° și este de doar 10.9 mm. Greutatea sa este de 1.1 kg, ceea ce îl face ușor de manevrat.

ZenBook va fi echipat cu procesor i7-7500U și va beneficia de 1TB PCIe SSD conferind viteză maximă pentru operațiunile de zi cu zi de care trebuie să ne achităm. Acesta va avea un nou siste de răcire ce include un ventilator fabricat din polimer-cristal-lichid de doar 0.3 mm grosime. Ecranul multitouch NanoEdge combină o experiență vizuală deosebită cu faptul că este ușor de interacționat cu el. De remarcat că senzorii fingerprint oferă logare instantanee prin Windows Hello indiferent de modul utilizat, laptop sau tabletă.

Zenbook Flip S

ASUS ZenBook Pro

ASUS ZenBook Pro este cel mai subțire, ușor și puternic. Acesta oferă o performanță de nivel înalt și un design elegant. Carcasa din aluminiu este formată dintr-o singură piesă (unibody) având 18.9 mm grosime și 1.8 kg greutate.

ZenBook Pro este echipat cu ultima generație de procesor Intel Core i7-7700HQ quad-core. Placa video este de tip gaming NVIDIA GeForce GTX1050 Ti. Pentru stocare va avea 1 TB PCIe x4 SSD iar memoria va fi de 16GB DDR4 RAM. ZenBook Pro este astfel capabil să ofere performanță de neegalat, fiind susținut și de un acumulator cu autonomie de 14 ore.

Ecranul său este de 15.6-inch 4K UHD NanoEdge împreună cu sistemul audio quad-speaker Harman Kardon crează o experiență audio-video incredibilă.

ZenBook Pro

ASUS ZenBook 3 Deluxe

ASUS ZenBook 3 Deluxe oferă echilibrul dintre portabilitate și productivitate. Conceput în întregime din aluminiu, acesta are grosimea de 12.9 mm și 1.1 kg, ecran de 14 inch NanoEdge.

Caracteristicile sale principale sunt:

  • procesorul de ultimă generație Intel Core i7-7500U
  • memorie de până la 16GB cu frecvența de 2133MHz LPDDR3 RAM
  • unitate de stocare de până la 1TB PCI Express (PCIe) SSD
  • două porturi USB Type-C (USB-C) cu Thunderbolt 3 ce oferă rate de transfer date de 40Gbps

ZenBook 3 Delux

Toate cele trei laptopuri vor fi lansate în vara acestui an.


Tags:

Spune-ti parerea

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.