Cum sa modifici manual numarul de articole pe pagina in wordpress

Numarul de articole pe pagina

Încep să apară problemele. Deja astăzi am rezolvat una din ele, cea legată de ordinea comentariilor. Acum vreau să modific numărul de articole de afișat pe o pagină. Nu știu cum, dar pe paginile categoriilor (arhivă) se afișează doar un singur articol. Dar cum era de așteptat, nu găsesc opțiunea nicăieri.

Am mers în Setări > Afișare și opțiunea respectivă era dezactivată de tema curentă. Am instalat o temă ce mi-a plăcut mult, cumpărată de pe mythemeshop.com.  Așa că am tot căutat în opțiunile ei ceea ce-mi doream, să schimb numărul de articole pe pagină. Bineînțeles, nu am găsit (cred că uneori nu am răbdare suficientă).

Pentru că tot azi am umblat cu baza de date MySQL pentru a modifica opțiunea de ordonare a comentariilor, mi-am zis sa fac la fel. Așa că am mers iar în cPanel, la Databases și am deschis phpMyAdmin.

Tot în baza de date wp_option am găsit post_per_page ce stochează valoarea articolelor de afișat pe pagină. Dacă ordonezi baza de date după option_name (Ascending) va fi mai ușor să găsești post_per_page.

post_per_page

post_per_page

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.