Raport activitate diriginte de santier

Raport activitate diriginte de santier

Raport activitate diriginte de santier: Dirigintele de santier trebuie să întocmească rapoarte privind activitatea de verificare și supervizare a lucrărilor de execuție. Fie că aceasta este cerută în mod expres de contractul de servicii, fie că sunt cerute raportări de organismul de avizare a plăților, aceste rapoarte evidențiază activitatea dirigintelui de șantier în perioada raportată.

În funcție și de cerințele impuse de factorii implicați în proiect, cum ar fi societatea de consultanță sau chiar de beneficiar, raportul dirigintelui de șantier cuprinde:

  • perioada de raportare,
  • lucrările de execuție supravegheate,
  • constatările acestuia privind calitatea lucrărilor, dacă sunt respectate condițiile caietelor de sarcini, a proiectului tehnic și a normativelor tehnice în vigoare,
  • progres fizic
  • progres financiar (opțional)
  • activități în șantier

Raportul dirigintelui de șantier poate să cuprindă mai multe detalii ale activității acestuia. Raportul poate fi realizat și în mod general, făcând referire pe scurt la documentele încheiate în perioada raportată (cum ar fi documente de verificare a calității lucrărilor de execuție anexate la raport) și care vor fi apoi atașate cărții tehnice a construcției.

Un model de raport al activității dirigintelui de șantier îl puteți descărca de mai jos:

Raport-diriginte-de-santier.doc (6484 downloads )

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.