Oferte valabile la 12 februarie 2017

Oferte valabile la 12 februarie 2017

Suntem la mijlocul lunii februarie 2017, moment în care constat apariția de mai multe oferte la produsele IT (dar nu numai) pe mai multe site-uri.

Am cules câteva dintre ele mai reprezentative pe care le prezint sub formă de banere.

Laptop Lenovo IdeaPad Full HD – 1590 RON

Laptop Lenovo IdeaPad 310 15.6″, Full HD, AMD Quad Core A10-9600P up to 3.3GHz, 4GB DDR4, 1 Tera HDD + Licenta Windows 10 Home

Un laptop cu o reducere de 310 lei pentru utilizare office. Preț foarte bun. Deși nu este un laptop de top și nici recomandat pentru gameri, modelul Laptop Lenovo IdeaPad 310 este bun pentru utilizare acasă multimedia, office și navigare internet. Vezi banerul de mai jos.

Lichidare stoc: TV, Audio&Hi-Fi, Foto&Video, 8-28 februarie 2017

Experienta multimedia completa la preturi care fura ochiul si gâdila auzul.

Campanie hard disk-uri externe Seagate, 8-15 februarie, 2017

Promotie Creion pentru desenat 3D

Compania E-Boda văpropune achiziționarea la preț redus  cu 50% a unui creion 3D care va aprinde garantat imaginația copiilor. Este vorba de un stilou (sau creion) din material plastic, ce funcționează pe baterie externă sau alimentator inclus, care realizează desene spațiale. Pentru a vă elucida, vizionați videoclipul de pe pagina ofertei. Mie mi s-a părut o idee fantastică pentru copii.

Reduceri finale la sport

În perioada 2017-02-09 – 2017-02-14 sunt reduceri finale la articolele sportive de pe emag.ro. Articole marca Puma, Nike, Asics, Converce, New Balance și mlte altele vă așteaptă cu reduceri mari de până la 70%.

Mini Scooter Electric cu Autoechilibru Rover Droid (2 roti)

Uitați de mijloacele de transport convenționale plictisitoare și deveniți regele străzilor cu mini scooter-ul electric cu autoechilibru Rover Droid (2 roți)! Acest vehicul practic și original cu motor inteligent este un mod rapid și convenabil de a vă deplasa, care nu lasă pe nimeni indiferent. Testați-vă echilibrul și bucurați-vă mult!

Bijuterii Argint -reduceri de lansare

Inele, coliere, brățări și cercei din argint la pețuri reduse de până la 30%.

Salad Chef Smart – ajutorul tau in bucatarie!

Sistem ingenios pentru prepararea salatelor.

Saptamana Electrocasnicelor – SDA Philips

Produse Philips pana la 40% reducere în perioada 7-13 februarie 2017.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.