Produse personalizate

Produse personalizate

Îți pot schimba starea de spirit, sau să îți stârnească curiozitatea. Pot da culoare zilelor mohorâte și pot aduce zâmbetul pe buze. Au puterea de a te relaxa, sau de a te familiariza cu o lume total nouă. Prin ele poți să transmiți mesaje fără ca tu să vorbești. Ba chiar îți pot face reclamă, să-ți țină clienții aproape și să sporească cifra ta de afaceri. Practic pot face orice. Când vorbesc despre produse personalizate mă gândesc la lucruri mici care au o putere imensă.

În fiecare dimineață aleg să beau cafeaua în cana mea preferată care are un zâmbet larg pe ea. Port tricoul preferat (pe care l-am personalizat) când mă plimb în oraș în serile de vară. Și da, îmi plac produsele personalizate. Cui nu-i plac? Te fac să te simți așa cum ești, special. Îți da energie și te tonifică.

Nu cred că cineva ar putea contesta puterea lor. Mergi la un restaurant și vezi că până și șervețelele sunt personalizate. Oamenii poartă articole vestimentare care transmit mesaje. Trăim într-o lume în care trebuie și vrem să ne facem de cunoscut mai ușor, mai repede și cât frumos.

URBAN PrintProduse personalizate

Așa că putem apela la o companie care să ne personalizeze produsele dorite. De exemplu pe siteul URBAN Print poți să personalizezi mai multe produse.

Personal mie îmi place ideea cu pixuri personalizate deoarece îl poți lăsa cadou celor cu care intri în contact, posibililor tăi clienți sau angajaților tăi. În fiecare an primesc de la anumite firme colaboratoare agende personalizate și calendare. Deși știu că valoarea lor nu este mare, totuși se realizează o imagine frumoasă față de cei care le oferă, o simpatie și totodată un atașament.

Publicitatea agresivă și directă pe care o vedem la TV, radio și alte instrumente mass-media, este ca o trompetă care ne surzește uneori și devine agende personalizateobositoare. În contrast cu aceasta, reclama fină prin obiecte personalizate are un gust mult mai dulce și mult mai familiar. O cană, un stick USB, un tricou sau un pix sunt lucruri care pot lăsa în mintea celor care le folosesc o urmă de neșters.

La URBAN Print poți face comenzi pentru diverse obiecte personalizate. transportul este gratuit pentru Bcuurești la comenzi mai mari de 200 lei. Înainte de executarea comenzii tale primești simulare gratuită pentru produsele personalizate.

URBAN Print este importator direct pentru promoționale din gama Cool, Stanley&Stella, Roly, M.O. Personalizarea promoționalelor se realizează in-house pentru a oferi cea mai bună calitate a printării și a controlului calității.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.