Noul sistem de rune din LoL

Noul sistem de rune din LoL

La finele lunii mai 2017, echipa de dezvoltare a celebrului joc League of Legends, pe scurt LoL, a anunțat schimbări majore. Acestea vor avea loc pas cu pas până în presezonul din noiembrie 2017. Modificările vor viza în special sistemul de ban cu 10 blocări, chatul audio, sistemul de onoare și noul sistem de runes. În acest articol voi aborda noul sistem de rune din LoL.

Datorită faptului că toate aceste schimbări sunt în stadiul de implementare, este posibil ca ele să sufere modificări până la final când vor fi definitivate. Astfel, trebuie să privim aceste schimbări în principiu. Sigur este că vor avea loc schimbări majore.

Noua interfață de rune

Denumită refăurirea runelor, noul sistem va fi total diferit de ceea ce știm acum. Echipa de dezvoltare LoL vrea să îmbunătățească acest sistem. Iar acest lucru va însemna un sistem nou-nouț care va viza runele și măiestriile.

Dacă până acum impactul dat de alegerea runelor și a măiestriilor nu era foarte mare, din sezonul următor acesta va fi vital. Lucrurile se anunță a fi pe cât de important, pe atât de complex.

LoL își dorește să combine runele și măiestriile într-un singur sistem care va fi accesibil înaintea jocului. Pe scurt, în ecranul de selecție a campionilor dinaintea unui meci jucătorii vor avea acces la acest sistem. De aceste alegeri va depinde succesul sau eșecul echipei.

lol interfata rune

Noile rune vor fi mult mai puternice, în special cea esențială (keystone). Alegerea acesteia va fi foarte importantă. Ea va avea un mare impact pe timpul jocului și va defini stilul de joc al întregii echipe.

Pe lângă runele esențiale vor fi și rune majore și minore. Rolul lor va fi acela de a contracara alegerile inamice sau să se profite de compoziția echipei aliate.

Runele trebuie să ajute la adaptarea la fiecare joc nou, astfel ele vor putea fi modificate în ecranul de selecție.

Veste bună legată de aceste schimbări este că runele vor fi gratuite. Până acum jucătorii își cheltuiau IP pe rune și pagini de rune. În plus, echipa de dezvoltare LoL consideră să recompenseze pe toți cei care au cheltuit IP pentru rune și pagini de rune la momentul schimbării. Nu știm însă cum anume.

Cert este că de atunci înainte jucătorii își vor folosi punctele IP câștigate pentru a-și completa colecția de campioni și să obțină alte recompense.

Această schimbare este una din cele mai mari schimbări de gameplay din ultimii ani ai acestui joc.

Urmărește următorul clip pentru prezentarea oficială a noilor schimbări ce urmează a fi implementate.


Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.