Twitter va implementa o modalitate de a salva mesaje

Twitter va implementa o modalitate de a salva mesaje

Deja s-a confirmat faptul că Twitter va implementa o modalitate de a salva mesaje pentru a putea fi citite mai târziu.

La momentul actual e o problemă cu astfel de mesaje pe care utilizatorii doreau să le marcheze cumva pentru a le citi ulterior. Astfel ei apelau fie la DM, la like-uri sau dădeau retweet pentru a le găsi mai ușor în alte ocazii.

Până acum, cea mai largă modalitate de a “salva” un tweet este folosirea de like. Însă acest mod poate fi interpretat în mod greșit. Deci se impune adăugarea unei noi facilități de a marca mesaje de interes personal și pe care să le găsim rapid oricând avem nevoie.

Sub numele #SaveForLater, Keith Coleman anunțat pe contul său de Twitter intenția companiei de a lansa un instrument prin care utilizatorii pot să salveze mesaje. O facilitate asemănătoare cu un marcaj de browser (bookmark).

Ca și celelalte facilități introduse în Twitter de-a lungul timpului, și acest nou bookmark va avea amprenta utilizatorilor. În special ei au cerut acest lucru și tot ei vor fi cei care vor decide cum va funcționa noul instrument.

E posibil ca în dreptul fiecărui tweet, în meniul ascuns More să fie adăugat un Add to bookmarks ce va salva într-o listă personală mesajele preferate.

Însă va trebui să mai așteptăm puțin până când @tinastsh@jesarshah și @kcoleman vor face anunțul oficial de lansare.

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.