Fisa de date sintetice din cartea tehnica a constructiei

Fisa de date sintetice din cartea tehnica a constructiei

Fisa de date sintetice din cartea tehnica a constructiei este prima din piesele ce formează cartea tehnică a construcției.

Conform HG 343/2017 privind modificarea HG 273/1994, publicat în Monitorul oficial al României, partea I, n. 406/30.V.2017, fișa de date sintetice este prima piesă din Anexa nr. 6, centralizatorul pieselor cuprinse în cartea tehnică a construcției.

Fisa de date sintetice conține informații referitoare la toți factorii implicați privind construcție pentru care se întocmește cartea tehnică.

În această fișă de date sintetice sunt trecute date privind beneficiarul investiției, echipa de specialiști care au luat parte la întocmirea proiectului tehnic, verificatorii de proiecte, experții tehnici, executanții lucrărilor, responsabilii cu supravegherea șantierului. La final sun trecuți membrii comisiei de recepție la terminarea lucrărilor și cei ai comisiei de recepție finală.

Este evident că această fișă de date sintetice este complet întocmită după ce a avut loc recepția finală, însă ea poate fi completată încă de la încheierea recepției la terminarea lucrărilor, urmând ca la recepția finală să fie trecuți membrii comisiei.

ANEXA Nr. 6 la regulament

CARTEA TEHNICĂ A CONSTRUCȚIEI
Centralizatorul pieselor cuprinse în cartea tehnică a construcției

1. Fișa de date sintetice
2. Capitolul A): Documentația privind proiectarea
3. Capitolul B): Documentația privind execuția
4. Capitolul C): Documentația privind recepția
5. Capitolul D): Documentația privind exploatarea, repararea, întreținerea, urmărirea comportării în timp și postutilizarea construcției
6. Jurnalul evenimentelor

Descarcă model editabil pentru

Anexa-6-Centralizatorul-pieselor-carte-tehnica-a-constructiei.docx (5818 downloads )

și

Fisa-de-date-sintetice.doc (5888 downloads )

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.