Cum sa platesti parcarea rapid si fara cash

Cum sa platesti parcarea rapid si fara cash

Azi a trebuit să trec pe la Primărie să las niște documente, dar nu m-am gândit o clipă dacă am bani potriviți la mine. Am ajuns în cea mai apropiată parcare de zona unde aveam treabă și, când să îmi scot tichetul de parcare, surpriză: nu aveam bani la mine. Asa s-a născut întrebarea cum sa platesti parcarea rapid si fara cash?

M-am tot uitat în jur, pe lângă acel automat și văd un afiș în care arăta cum să folosești aplicația TPARK pentru a plăti parcarea. Am instalat aplicația, am înregistrat numărul mașinii mele și orașul unde mă aflu și gata. Am ales să plătesc prin SMS, dar se poate și prin card sau cu Prepay pentru Oradea și Timișoara.

Aplicația a trimis un SMS specific de pe numărul meu de telefon la numărul scurt 7420 după care am primit de la același număr scurt confirmarea cu detaliile parcării, inclusiv durata.

Pentru o oră de parcare am plătit 0,45 euro+TVA. Se poate plăti și jumătate de oră, dar cu cardul, iar prețul este de 1,05 lei.

Interesant este faptul că se pot plăti amenzi sau cumpăra vignetă pentru România și Ungaria cu aplicația TPARK.

Aplicația se poate instala pe Android, iOS și Windows pentru mobil. Selectezi orașul și perioada dorită și aplicația compune SMS-ul corespunzător pentru plata parcării. Nu rămâne decât să expediezi mesajul și în câteva secunde vei primi un SMS de confirmare a plății. Dacă plata nu e necesară în acel moment, aplicația te va avertiza.

Șoferii din Timișoara și Oradea pot utiliza, direct din aplicație, modalitatea de plată a parcării cu voucher reîncărcabil (BIP).

Deci iată cum să platesti parcarea rapid si fara cash. TPARK e o aplicație utilă în situații de urgență. Dacă nu ai cash, dar ai card sau abonament mobil, rezolvi plata parcării sau a vignetei cu aplicația TPARK.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.