Comparații de preț la sistem gaming

Comparații de preț la sistem gaming

După ce am realizat un sistem gaming echilibrat ca preț și performanță, m-am decis să fac comparații de preț la sistem gaming.

Pot spune că rezultatele nu vor surprinde foarte mult, prețurile sunt în mare parte apropiate. Însă cu cât mă implic mai mult în astfel de analize și comparații încep să observ unele detalii care uneori pot fac diferența.

De exemplu, sunt câteva lucruri pe care le-am observat la site-ul PC Garage și care nu-mi plac. În primul rând nu găsești o gamă variată de modele pentru unele componente. Sistemele de gaming gata asamblate nici ele nu acoperă o gamă mai largă de variante. Și asta mai evident pentru sistemele din gama inferioară și de mijloc. Dacă vrei un sistem pe buget fix, va fi greu să te încadrezi.

Am observat și faptul că prețurile sunt constant și rapid actualizate. Am ținut în coșul de cumpărături lista de componente timp de câteva zile. Prețurile au fost mărite de 4 ori. Aceste variații de preț sunt neplăcute, când tu știi că ai petrecut timp, poate chiar ore de studiu, pentru a alege componenta potrivită pentru sistemul tău.

Pe de altă parte, apreciez site-ul PC Garage pentru acuratețea informațiilor și promptitudinea personalului atunci când îi abordezi. În plus, ai posibilitatea de a te consulta cu ei pentru a primi date tehnice sau sugestii. Am achiziționat de la ei componente, un sistem, telefoane, tablete și am fost foarte mulțumit de calitatea produselor și serviciilor lor.

Dar să trecem la comparația despre care vorbeam la început. Azi am căutat exact aceleași componente pe site-ul evomag.ro.  Voi continua și cu alți retali-uri de componente IT.

La data comparației pe site-ul PC Garage există reduceri în valoare de 246 de lei, ceea ce face ca valoarea finală din coș să fie de 4.275,62 lei. Valoare mai mică în comparație cu cea din coșul evoMAG.ro de 4.409,36 lei.

În concluzie, totul depinde de reducerile existente la momentul în care alcătuiești sistemul. Mai multe detalii vor apărea când voi mai adăuga și alte comparații de preț.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.