Sistem Lenovo Gaming Legion T5

Sistem Lenovo Gaming Legion T5

Am găsit și versiunea apropiată a sistemului alcătuit de la PC Garage: sistem Lenovo Gaming Legion T5. Acesta are o configurație foarte asemănătoare cu sistemul alcătuit de mine acum câteva zile.

Lenovo Gaming Legion T5

Configurația lui Lenovo Gaming Legion T5 26IOB6 este următoarea, deși unele componente sunt aproximate datorită lipsei de date suficiente sau a existenței la vânzare:

Prețul sistemului Lenovo Gaming Legion T5 listat pe site este de 6.299,99 lei, în timp ce sistemul alcătuit separat ajunge la 5.28,30 lei la care mai trebuie adăugate 5 ventilatoare, pastă procesor și montaj.

5 ventilatoare de carcasă la 26 lei, pastă termoconductoare 27 lei și montaj standard realizat de echipa PC Garage 159 lei, suma finală ar fi 5.603,30 lei.

Diferența dintre cele două sisteme ar fi de 696,69 lei, spre avantajul sistemului realizat piesă cu piesă. Însă atenție, la momentul de față pe site-ul PC Garage sistemul Lenovo Gaming Legion T5 are o reducere de 10% la introducerea în coșul de cumpărături. Așadar prețul său acum este de 5.666,99 lei ceea ce face ca diferența să fie de numai 66,69 lei.

Puteți trage și singuri concluziile. Este mult mai avantajos să începi să îți construiești singur sistemul decât să cumperi unul gata asamblat. Și nu vorbesc doar de preț. Poți să stabilești singur nivelul la care vrei să ruleze propriul tău computer.

Dacă bugetul nu te ajută mult acum, poți să începi cu componente de bază pentru ca în timp să îi faci upgrade. Sau, dac[ nu ai probleme cu banii, poți să-l iei deja future proof. Studiind rolul componentelor și modul lor de lucru într-un sistem vei putea să iei decizii singur și satisfacția va fi și mai mare.

Există la ora actuală nenumărate site-uri de statistici, informații detaliate despre componente, comparații, benchmark, forumuri de discuții.

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.