Cine nu stie intreaba un Allview V-bass, oferit de BlogAwards

Cine nu stie intreaba un Allview V-bass, oferit de BlogAwards

Nu le știm pe toate oricât de specialiști și doctori am fi. Înainte foloseam biblioteca de acasă sau cea din oraș ca să ne informăm. Astăzi avem motoare de căutare care ne oferă răspunsuri la câteva clicuri distanță. Dar dacă ar fi să întrebăm mereu pe cineva atunci când nu știm? Boxa Allview V-bass se vrea un astfel de ajutor. Și nu se supără dacă îi aruncăm o ploaie de întrebări. Astfel că cine nu stie intreaba un Allview V-bass, oferit de BlogAwards.

Dacă nu știi ceva, apeși un butonaș și pui întrebarea. Boxa îți va răspunde repede. Poți să pui și întrebări dificile sau chiar întrebări de opinie. Culmea, boxa îți va răspunde și dacă o tachinezi.

Dacă aș avea o astfel de lampă a lui Aladin, aș întreba-o cât de des ar trebui să-mi actualizez blogul. Și, după ce-mi răspunde, să-mi amintească când să scriu. Iar motivația suplimentară vine și de la faptul că mă poate ajuta la scrierea articolelor. Eu întreb, boxa răspunde.

Deși boxa Allview V-bass poate părea la prima vedere un instrument sec și rece, în realitate nu e așa. Lucian Peticila, General Manager Allview, ne aduce în vedere următorul aspect:

”Tehnologia preia usor atributele personalitatii umane, iar interactiunea omului cu dispozitivul se face natural, ca intr-o conversatie. V-bass aduce utilizatorului un mix de informatie si divertisment furnizat intr-o forma noua si extrem de atragatoare”.

Allview V-bass este un instrument capabil să facă mai multe lucruri: furnizează în limba engleza informații de cultură generală, spune glume, lecturează cărți audio sau creaza liste de activități ori de cumparaturi. Cred că oricine ar aprecia un asemenea gadget care are capacitatea de a se adapta la preferințele tale personale. De exemplu, cu doar câteva cuvinte potrivite, boxa ajustează volumul la intensitatea dorită, schimbă piesa, alege postul de radio favorit sau setează o alarmă pentru un anumit interval de timp.

Caracteristici și funcționalități

Prin intermediul aplicației Siebo Multiroom din Magazin Play, putem folosi mai multe boxe V-bass aflate în camere diferite, pe care putem reda fie același conținut audio, fie conținut diferit. Două boxe pot funcționa în sistem stereo, pe două canale diferite. Putem face liste cu posturile de radio preferate, accesate ulterior printr-o comandă vocală.

Interacțiunea cu Amazon Alexa necesită conexiune WiFi. În lipsă, V-bass se poate conecta prin Bluetooth la telefon și poate reda conținut audio din memoria sa. În acelasi timp, V-bass poate servi drept dispozitiv hands-free pentru convorbirile telefonice. V-bass are o putere de 3W si o autonomie de până la 4 ore. Încarcarea se realizează prin intermediul cablului microUSB.

Iată un scurt video:

Mai multe detalii le găsiți pe site-ul Allview. În plus, dacă ai blog, îți recomand site-ul de campanii pentru bloggeri, BlogAwards.


Spune-ti parerea