Hai afara Toni!

Hai afara Toni!

E vacanță și e atât de tentant să stai în casă și să te odihnești. Mai citești, mai scrii, mai înveți. Sau dormi ca ursul. Totul depinde de starea pe care o ai. Dar mișcarea și sportul trebuie să ocupe un loc important. Și pentru mine și pentru Toni.

Metabolismul meu acum e foarte lent și organismul sensibil. Dar totuși, trebuie să fac mai multă mișcare. Încet, încet voi aborda mai serios tema sportului. Acum că am ceva mai mult timp liber aș putea să fac ceva cu regularitate. Că veni vorba, am reușit în sfârșit să îmi duc bicicleta în service. Cu ea voi rezolva și problema mea de deplasare…

Revin la Toni. Lui îi plac câteva sporturi. Le practicăm împreună.

Mingea

Unul e fotbalul și jocul cu mingea. Atât cât pot (nu prea des), ieșim pe terenul de fotbal de la școala unde învață și reușim să fugărim mingea 30-50 minute după care ne răsplătim cu o înghețată. În ultimul timp nu prea am ieșit, asta însemnând mai mult de 5 săptămâni. Am fost plecați pe litoral, apoi au venit zilele călduroase alternate de zile ploioase. Dar ne trebuie mai multă motivație să ieșim.

Biliard

Pe litoral i-am arătat lui Toni cum se joacă biliard pe o masă adevărată, nu pe computer. I-a plăcut atât de mult încât m-a învins de mai multe ori. Ce să fac dacă e bun? Când avea vreo 5-6 ani jucam cu el biliard pe computer. Mă bătea măr. Am dovada într-un video. A văzut-o și el. Cred că de acolo și-a făcut el precizia de lovitură.

Tenis de masă

hai toni afara

Mai nou jucăm tenis de masă. În părculețu de lângă noi sunt montate patru mese din care două sunt bune. Deși mesele sunt mai tot timpul ocupate, când găsim liber ne distrăm de minune. Deși nu sunt foarte bun la ping-pong, cu Toni am ocazia sî mă perfecționez. Are uneori niște lovituri perfecte care mă lasă fără reacție. Și când mă gândesc că încă mai am reflexele de portar. Trebuie să mai lucrez la asta.

Ar mai fi câteva sporturi, printre care golitul congelatorului de înghețată, aruncatul cu privirea la canalele TV și alergatul cu degetele pe taste. Din cauza asta se aude în fiecare zi îndemnul: Hai afară Toni!

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.