Legenda abia incepe

Primul articol pe blogul lui TKobra! O primă pagină de poveste. Deși toate poveștile încep cu ”a fost odată ca niciodată…”, nu e cazul să mă exprim chiar așa. Ea este în desfășurare. Povestea se întâmplă, este.

Dar cine este TKobra? Ei bine, nu sunt eu, cel care scrie acest articol introductiv al blogului. Eu sunt doar un îndrumător, o călăuză. Și sper să fiu una bună pentru marele meu T.

E o mare bucurie să vezi cum se deschid orizonturi noi în față. Avem multe de făcut împreună. Plus că avem obiective de îndeplinit. Și cum suntem de nedespărțit, avem ocazia să ne susținem reciproc sau să dăm vina unu pe altul pentru nereușite. Ca prieteni buni, colegi de cameră, parteneri de afaceri, tovarăși de distracție, noi ne vom asuma răspunderea de a nu fi responsabili pentru succesul celuilalt. Meritele nu se împart, clar? Munca, da.

Cu toții suntem legende, în fiecare zi. Viața se consumă, încetul cu încetul. Dar ce frumos este să o poți savura. Ori de câte ori vrei. Să-ți amintești, să retrăiești, să visezi – nu la ce nu ești și nici nu poți fi, dar ai vrea – ci să visezi la ceea ce a fost. Să te cuprindă acel coctail de sentimente fierbinți pătrunse de împlinire împletite cu bucurie, dragoste și siguranță. Să pășești de câte ori vrei pe treptele reușitelor, sau să privești cu seninătate momentele în care ai fost susținut când ai dat greș. Legendele nu ar trebui să fie inventate. Doar imortalizate.

 


Spune-ti parerea