Deviz general model excel conform HG 907 din 2016

Deviz general model excel conform HG 907 din 2016

Hotărârea nr. 907/2016 privind etapele de elaborare şi conţinutul-cadru al documentaţiilor tehnico-economice aferente obiectivelor/proiectelor de investiţii finanţate din fonduri publice a stabilit noua formă a devizului general.

Pentru a facilita întocmirea acestor devize în timp rapid și mai ales pentru a înlătura erorile ce pot apărea pe parcursul realizării devizului, am pus totul într-un fișier excel.

Lucrând cu ajutorul tabelelor de calcul excel putem să simplificăm procesul de realizare a devizului, multe valori fiind preluate automat, în timp ce altele sunt calculate în funcție de procentele sau formulele pe care le dorim.

Pentru cei care cunosc excel un asemenea fișier este de foarte mare ajutor, mai ales că oferă libertatea de a-l prelucra după bunul nostru plac.

Sugestia mea este că se mai pot adăuga celule cu formule de verificare pentru o siguranță maximă a devizului general. Însă la momentul actual nu am simțit nevoia aceasta deoarece astfel de verificări pot crea confuzii pentru cei care nu înțeleg formulele aplicate.

Mai jos aveți deviz general model excel conform HG 907 din 2016.

Deviz-general-model-excel-conform-HG-907.xlsx (40178 downloads )

 

Sau descarcă modelul devizului general conform HG 28 din 2008.

No Responses

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.