100 de asamblări gratuite PC Garage

100 de asamblări gratuite PC Garage

100 de asamblări gratuite PC Garage reprezintă o oportunitate, mai ales pentru achiziții de sisteme de gaming. Au început să apară multe reduceri atât la sisteme gata asamblate, cât și la componente. Vine 1 iunie și se pare că un cadou potrivit poate însemna să schimbi computerul sau să faci un upgrade.

Însă când vine vorba de upgrade lucrurile devin un pic mai complicate. Este foarte greu să te decizi pentru o singură componentă pentru că de cele mai multe ori nu e un upgrade serios. Și așa începe să te bântuie gândul că ar trebui să schimbi poate mai mult de jumătate din sistem.

Dacă e vorba să mai pui o plăcuță de 8 sau 16 GB ram, sau să îi schimbi, atunci ar fi ceva simplu. Dar dacă te gândești la o nouă placă video (cum ar fi un RTX 3060 Ti) atunci va trebui să verifici cu atenție dacă celelalte componente din sistem permit folosirea la maxim a resurselor plăcii video. Nu cumva va trebui să schimbi și placa de bază, procesorul și memoria RAM? Poate chiar și SSD-ul? Și uite așa începi să realizezi că poate ar fi mai bine să schimbi întregul sistem, mai ales dacă are deja 5 sau 6 ani vechime.

Deși nu toate sistemele de gaming necesită upgrade substanțial, uneori arhitectura sistemului conduce la înlocuirea mai multor componente pentru a evita apariția de gâtuire (bottleneck). Iar dacă schimbi placa de bază și procesorul, cel mai probabil că vei schimba și memoria, SSD, sursa și carcasa. Deci tot sistemul.

În perioada asta la PC Garage există mai multe beneficii pentru cei care vor să cumpere sisteme de gaming gata asamblate sau componente. Pe lângă multe reduceri de preț la sisteme și componente, poți beneficia de asamblare gratuită dacă te încadrezi cu sursa și carcasa la asamblare de tip gold.

Campania 100 de asamblări gratuite PC Garage se desfășoară până pe 10 iunie în limita a 100 de asamblări.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.