Puterea de vindecare a pisicii

Puterea de vindecare a pisicii

Totul are legătură cu frecvențele emise de pisică atunci când toarce. Puterea de vindecare a pisicii rezidă în aceste vibrații care sunt în intervalul 20 -140 Hz. Aceste frecvențe sunt folosite de pisici pentru a se autovindeca (nu degeaba se spune că pisica are nouă vieți). Mai mult, acestea sunt benefice și pentru oameni.

Pisicile torc atunci când sunt mulțumite, dar și în clipele când ele sunt rănite sau deprimate. Având capacitatea de a se vindeca, pisicile se pun pe picioare rapid. Însă vibrațiile emise de pisici sunt vindecătoare și pentru oameni.

Pe lângă faptul că pisicile sunt companii plăcute și drăgălașe, ele au o putere de vindecare ascunsă: torsul. Frecvențele emise de pisici când torc sunt folosite de terapuți pentru vindecarea mai multor afecțiuni.

cat purr

Oase, articulații, mușchi

În principal se consideră că vibrațiile cu frecvențe cuprinse între 20-50 Hz sunt benefice întăririi oaselor. Ba chiar acestea pot ajuta la vindecarea fracturilor.

Vibrațiile cu frecvențe între 18-35 Hz ajută la refacerea articulațiilor și încheiturilor.

Cele cupinse între 50-150 Hz sunt excelente pentru reducerea durerii.

Iar mușchii se regenerează mai rapid cu frecvențe între 2 și 100 Hz.

O inimă puternică, o viață mai lungă

S-a observat prin efectuarea de studii că posesorii de pisici au o viață mai lungă. Aceasta se datorează puterii de vindecare a pisicii.

Cei care dețin o pisică au șanse cu 40% mai mici de a avea un atac de cord.

De asemenea, pisicile sunt de real ajutor persoanelor care suferă de depresie.  Torsul pisicii este un calmant natural pentru cei deprimați și are efectul de a scade tensiunea arterială.

Trebuie să recunoaștem că pisicile sunt un partener de viață pentru noi. Micuțele și drăgălașele feline care vor atenția noastră sunt capabile de a vindeca și de a ne menține un nivel de viață bun.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.