Doua aplicatii esentiale pentru PC

Doua aplicatii esentiale pentru PC

Cu toții ne dorim eficiență și performanță de la computerul nostru. Când e nou toate merg strună, nu sunt probleme. Actualizările se fac rapid. Aplicațiile rulează bine, iar jocurile nu întâmpină probleme. Dar cu trecerea timpului computerul începe să ruleze mai greu, apar fel de fel de erori, timpul de boot e mai mare și ne trebuie mai multă răbdare cu el când instalăm aplicații noi. Să nu mai amintesc de malware care poate transforma cel mai rapid PC într-un adevărat coșmar pentru oricine. Evident, computerul nostru are nevoie de acțiuni de întreținere pentru a fi mereu în formă. În acest sens m-am gândit să vă sugerez doua aplicatii esentiale pentru PC care să facă curățenie și ordine.

Malwarebytes Anti-Malware

Să vorbim despre prima aplicație: Malwarebytes Anti-Malware care este în primul rând un puternic antivirus. Această aplicație poate să detecteze programe malware, viruși de tip ransomware, aplicații de tip exploit și oferă protecție împotriva siterurilor ce conțin malware. Dar, pe lângă faptul că le detectează, Malwarebytes Anti-Malware le poate și curăța.

Într-adevăr, Malwarebytes Anti-Malware care conține toate aceste funcții are un preț. Însă vom avea liniște deplină dacă pe lângă antivirusul nostru vom avea și acest puternic instrument. Nimeni nu garantează că antivirusul nostru nu va scăpa de infiltrarea vreunui pachet malware pe computerul nostru. Dubla protecție își va face treaba bine.

Există însă și versiunea gratuită ce oferă doar curățare după scanare. Nu oferă protecție în timp real, dar chiar și așa, dacă ne vom face obiceiul de a scana computerul la un interval de o săptămână, ne putem ține sistemul în parametrii de siguranță. O scanare poate dura între 15 și 40 minute, în funție de volumul de date de pe disc.

Bine de știut, la instalarea versiunii gratuite primești versiunea premium pentru două săptămîni.

Malwarebytes

Malwarebytes

CCleaner

CCleaner este cel mai puternic instrument de curățare PC. El poate să îți protejeze informațiile de pe computer și să îl facă mai rapid și securizat.

Orice PC va trebui curățat la un moment dat. Cu trecerea timpului acesta colectează fișiere care nu mai sunt utilizate și păstrează setări care fac viața grea pentru hard-disk.

Regiștrii sistemului lau și ei nevoie de optimizare. La nivelul lor pot apărea erori și setări invalide care conduc la erori de sistem. CCleaner scanează regiștrii de sistem și readuce stabilitatea sa.

Există mai multe opțiuni pentru curățare și optimizare sistem pe care le putem folosi. CCleaner vine cu variantă gratuită pe lângă cele două versiuni profesionale. Este suficient să folosim cu regularitate pe cea gratuită pentru a păstra sistemul nostru optimizat.

CCleaner

CCleaner

No Responses

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.