Registrul de evidenta a activitatii dirigintelui de santier

Registrul de evidenta a activitatii dirigintelui de santier

În fiecare an diriginții de șantier trebuie să depună registrul de evidenta a activitatii dirigintelui de santier. Acestea vor fi depuse la inspectoratele județene în a căror rază au activat.

Conform site-ului oficial isc-web.ro, registrul de evidenţă a activităţii de diriginte de santier se va viza anual. Diriginții de șantier le vor depune spre vizare în perioada ianuarie-februarie a anului următor, pentru activitatea din anul precedent.

Toți diriginții de șantier au obligația aceasta. Chiar și cei care nu au desfășurat activitate în acest domeniu pe parcursul anului anterior trebuie să vizeze registrul. Registrul de evidenta a activitatii dirigintelui de santier va fi completat doar cu datele personale ale dirigintelui.

Dirigintele de şantier care a desfăşurat activitate de dirigenţie în anul supus vizării va prezenta Registrul de evidenţă a activităţii de diriginte de şantier la Inspectoratul Regional în Construcţii în a cărui rază este amplasat fiecare obiectiv de investiţie menţionat în registru.

La prezentarea registrului la sediul Inspectoratului Regional în Construcţii, dirigintele de şantier va completa o cerere-tip pe care o poate solicita Inspectoratului Regional în Construcţii sau o poate prelua de siteul isc-web.ro.

Model:  Registrul-de-evidenta-a-activitatii-dirigintelui-de-santier.docx (5704 downloads )

No Responses

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.