Instrument gratuit Kaspersky Anti-Ransomware

Instrument gratuit Kaspersky Anti-Ransomware

Deoarece atacurile de tip ransmoware au devenit extrem de periculoase, mai ales pe sfera de afaceri, renumita companie de produse antivirus ofera un instrument gratuit Kaspersky Anti-Ransomware.

Ați auzit de ExPetr și WannaCry? Dar de Bitman, Onion, Shade, Mor, Locky și CryptXXX?  Acestea sunt unele dintre renumitele atacurilor de tip ransomware care au reușit să obțină bani în schimbul informațiilor de pe computere.

În special cei mai afectați au fost companiile care s-au văzut puse în situația de a plăti sume mari de bani pentru a-și recupera informațiile valoroase.

Atacurile ransomware au crecut vertiginos în ultima perioadă

Companiile de toate mărimile sunt ținta criminalilor cibernetici. Aceștia criptează datele din computerele infectate și în schimbul cheii de decriptare cer sume de bani ca răscumpărare.

Statistic vorbind, una din cinci companii mici și mijlocii care plătesc acest preț de răscumpărare nu-și mai recuperează datele înapoi.

Instrument gratuit Kaspersky Anti-Ransomware

Avantaje Kaspersky Anti-Ransomware

Kaspersky oferă pentru oamenii de afaceri un instrument gratuit pentru protecția împotriva atacurilor ransmoware. Acest instrument prezintă câteva avantaje pe lângă faptul că este gratuit.

Unul din avantaje este faptul că aplicația are impact minim asupra sistemului în timp ce scanează și blochează imediat orice crypto-malware depistat.

Aplicația poate fi folosită împreună cu alte sisteme de securitate instalate, deci nu vor exista conflicte. Nu va fi nevoie nici de ultimul antivirus de la compania Kaspersky pentru a face posibilă funcționarea acestui anti-ransomware.

Kaspersky oferă sfaturi utile de protecție suplimentară prin acest instrument. Orice companie ce se folosește din plin de sisteme informatice are nevoie de astfel de sfaturi. Angajații trebuie să cunoască practici și metode de prevenire a atacurilor informatice de orice fel.

Tehnologie

Instrumentul are la bază tehnologia Kaspersky Endpoint Security for Business ce conține protecție dedicată anti-ransomware protection bazată pe Kaspersky Security Network și modulul System Watcher ce blochează activitățile suspecte și reface starea sistemului dinainte de orice acțiune malware.

De reținut faptul că ultimele versiuni ale produselor antivirus din gama Kaspersky încorporează această tehnologie anti-ransomware.

Descarcă Kaspersky Anti-Ransomware Tool

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.